Door het coronavirus verdwijnt of verschuift werk. Tegelijkertijd ontstaat er ook nieuw werk. Wij willen de mensen die nu in onzekerheid verkeren de zekerheid geven dat ze aanspraak kunnen maken op passende begeleiding bij het zoeken naar nieuw werk en inkomen. Hiervoor werken we samen met verschillende opdrachtgevers in de industriële sector. Indien nodig, zorgen we ervoor dat je de juiste cursussen volgt om je nieuwe werk te kunnen uitvoeren. 


Uitgelichte vacatures

Wij willen jullie graag helpen met het vinden van een (tijdelijke) oplossing. Hieronder hebben we een aantal mooie vacatures uitgelicht waar je op korte termijn aan de slag kan.

In Genemuiden

In Kampen

Zit er een interessante vacature voor je tussen of ben je nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Stuur ons een WhatsApp via +31 622 68 38 51 of mail jouw cv naar [email protected]


Hoe gaan wij te werk?

Een mooie, nieuwe uitdaging bij ons gezien?

 • Laat jouw gegevens achter via WhatsApp, vul het sollicitatieformulier op onze website in of stuur een mail naar [email protected]
 • Wij nemen contact met jou op en we plannen een videocall in.
 • Tijdens de videocall bespreken we je wensen.
 •  We stellen jou voor aan de opdrachtgever, die nodigt je uit en vervolgens kijken jullie tijdens het gesprek of er een match is.
 • Mocht het een match zijn, dan feliciteren wij jou graag met je nieuwe baan. Liever nog even verder zoeken? Dan gaan we samen met jou verder zoeken naar je droombaan.

  Wat wij bieden?

  • Een baan die past bij jouw wensen en behoeften.
  • Betalingen volgens de cao van het bedrijf waar je werkt. 
  • Bij goed functioneren word je na een half jaar rechtstreeks in dienstverband genomen door de opdrachtgever.
  • Uitstekende betaling per week of 4 weken. De keus is aan jou.

  Waarom kiezen voor JobIndustries?

  Omdat het snel en gemakkelijk is. Jij neemt contact met ons op en wij gaan voor jou aan de slag. We luisteren naar wat jij belangrijk vindt in een nieuwe baan en doen er alles aan om jou te koppelen aan het juiste bedrijf. Met ons team van specialisten zijn we dag in en dag uit bezig met het matchen van kandidaat en opdrachtgever. Wij houden van korte lijntjes en snel schakelen wat resulteert in dat jij zo snel mogelijk kan starten bij je nieuwe baan!

  Meer weten?

  Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 en 17:00 uur. Dat kan door een WhatsApp te sturen naar +31 622 68 38 51, te bellen via 038 820 0348 of een e-mail te sturen naar [email protected] Wij helpen je graag.

  Terugbelverzoek

  Eerst even bellen? Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je z.s.m. terug.