Mitchell zocht een uitdagende baan in de logistiek en die vond hij bij JobIndustries. Inmiddels werkt hij al een aantal maanden met veel plezier als logistiek medewerker/heftruckchauffeur. Lees er hier meer over!

Waarom werken via JobIndustries?

‘Werken bij JobIndustries heeft een heleboel voordelen. Zo bieden ze diverse opleidingen en cursussen aan. Dat vind ik geweldig, want zo kan ik me blijven ontwikkelen. Maar ook het contact dat ik met hen heb, maakt het werk ontzettend leuk. De lijntjes zijn kort en ze zijn betrokken bij mijn werk. Zo wordt er geregeld gevraagd hoe het met me gaat. Je merkt dat we allemaal plezier hebben in ons werk en dat verbindt ons.’

Waarom heb je gekozen voor een baan als logistiek medewerker/heftruckchauffeur?

‘In de logistiek is geen dag hetzelfde. Je takenpakket is gevarieerd, waardoor je dag razendsnel voorbijvliegt. Bovendien bloeit de logistieke sector volop. Innovatie en automatisering spelen een belangrijke rol binnen de sector en dat betekent dat je veel bezig bent met vernieuwing. Dit maakt het voor mij aantrekkelijk om een carrière in de logistiek te beginnen.’

Hoe zien je diensten eruit?

‘In de logistieke sector vraagt het werk om ploegendiensten. Echter zocht ik een baan met vaste werktijden en dan bij voorkeur vanaf het einde van de middag. JobIndustries kwam mij hierin tegemoet. Mijn diensten zijn van 16:00 uur tot ongeveer 01:00 uur.’

Wat zou je potentiele collega’s mee willen geven?

‘Goed blijven communiceren. Snelheid, veiligheid en efficiëntie zijn drie belangrijke pijlers binnen de logistiek. Goed communiceren is dan ook de ‘olie’ binnen de organisatie. Uiteraard is er in de pauze ruimte voor een grapje.’

Veel voldoening

‘Logistiek het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom. Vanaf de eerste tot de laatste fase. Dat ik mijn steentje hieraan bij kan dragen, geeft mij een goed gevoel.’

Word jij mijn nieuwe collega?

‘Voor mij is logistiek medewerker/heftruckchauffeur bij JobIndustries de perfecte baan. Misschien ook wel voor jou! Ben jij op zoek naar werk in de industriële sector, waarbij je veel vrijheid hebt en er aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan en word mijn nieuwe collega.’