Werken als operator bij Prince Fibre, hoe is dat? Om daar een beeld van te krijgen, zijn we langs geweest bij Mitchell in Dronten om te zien wat hij dagelijks doet als operator. Hieronder lees je er alles over!

Kun jij jezelf voorstellen?
Mijn naam is Mitchell Hulleman, ik ben woonachtig in Dronten en woon samen met mijn 2 honden.


Hoe ben je bij JobIndustries gekomen?
Ik heb eerder al eens via JobIndustries gewerkt en ik kwam met JobIndustries in contact door mijn vader.

Wat sprak jou aan in de functie van operator?

Ik heb al eerder als operator gewerkt alleen nog niet in deze branche en juist een nieuwe branche sprak mij erg aan.

Je werkt op dit moment bij Prince Fibre, hoe ziet jouw dag eruit?

Als ik aan het werk ga, is er eerst een overdacht van hoe alles loopt en gaat. Vervolgens zorgen we ervoor dat alle spullen op orde zijn zodat ik het direct over kan nemen en door kan gaan met de productie. We produceren composiet profielen. Ik heb mijn eigen productielijn waar ik dagelijks bezig ben met de productie van carbon en glasvezel.

Kun je wat meer vertellen over het bedrijf Prince Fibre?

Prince Fibre is een leuk bedrijf met een gezellig team, we zijn elke dag bezig met het verbeteren van de productie, we produceren profielen van Carbon en glasvezel.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik zie mezelf over 5 jaar nog steeds bij Prince Fibre en wie weet wat de toekomst nog meer brengt!

Wat is jouw ervaring met JobIndustries?

Erg goed, ze helpen je er erg snel als er wat is en staan altijd voor je klaar.

Wat zou jij anderen willen aanbevelen?

JobIndustries is een erg goed bedrijf waar ik graag voor werk. Ik heb altijd goed contact met ze en ze helpen je met zoeken naar een baan die bij jou past.