Voor werknemers

WAAROM JOBINDUSTRIES?

JobIndustries is gespecialiseerd in het bemiddelen van vacatures in de industriële sector. Denk hierbij onder andere aan banen als operators, teamleiders, heftruckchauffeurs en magazijnmedewerkers. Tevens biedt JobIndustries diverse opleidingen/cursussen aan en kunt u daarnaast voor payroll services bij ons terecht.

Ons doel?

Ons doel is om jou zo snel mogelijk te helpen aan een baan voor langere tijd tot vast.
Hoe wij dat doen? JobIndustries beschikt over een breed netwerk in de industriële sector en heeft een constant aanbod van vacatures voor langere tijd. Onze opdrachtgevers weten dat JobIndustries niet de partij is voor tijdelijke klussen of werkzaamheden voor één dag.

Wij willen je echt leren kennen, zodat we jou een baan aan kunnen bieden die bij je past.

Niet de juiste ervaring of certificaten?

Het kan natuurlijk goed voor komen dat jij nog niet beschikt over de juiste ervaring die in de vacature gevraagd wordt. JobIndustries wil hier graag in meedenken en biedt diverse mogelijkheden om ervaring op te doen en de benodigde certificaten te behalen. 

Daag ons uit om met jou mee te denken zodat we samen tot een mooi resultaat kunnen komen.

NIET DE JUISTE VACATURE KUNNEN VINDEN?

Ben je op zoek naar een baan maar staat die ene baan er net niet tussen? Laat het ons weten en wie weet kunnen we jou vanuit ons brede netwerk toch helpen aan die droombaan.