Wil jij deze zomer werken op de tofste events in de regio?

Elke dag op pad naar een nieuwe locatie, kom jij binnenkort ons team versterken?

Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarbij je lekker aan de slag kan en direct de sportschool kan overslaan om fit te blijven? Word opbouwer van tenten tijdens de leukste events bij jou in de regio! 


Gezelligheid is er altijd tijdens de op- en afbouw van de tenten. De komende periode zullen er weer veel events zijn in omgeving Zwolle en voorbereiding van de locatie is natuurlijk belangrijk! Je kan hierbij denken aan events als:

 • Dorps en buurtfeesten
 • Bruiloften en recepties
 •  Bedrijfsfeesten
 • Evenementen zoals SAIL Kampen & KingDance

  Samen met je team ga je ’s morgens naar de locatie van het event met alle spullen. Ditmaal gaat het om een bruiloft in Kampen.

  Samen drinken jullie een kopje koffie voordat jullie aan de slag gaan. Jullie bekijken de plattegrond en beginnen met de opbouw.

  Het opbouwen van de tenten, het klaarzetten van de picknickbanken en alle andere werkzaamheden om ervoor te zorgen dat alles klaarstaat voor een prachtige dag. Na afloop drinken jullie samen wat fris voordat jullie weer op huis aan gaan. Voor morgen staat de 5-daagse opbouw van KingDance op het programma, jij bent er helemaal klaar voor!

Wil jij graag elke week €10,- extra ontvangen? Solliciteer dan direct.

Als jij via JobIndustries gaat starten met werken en aangeeft dat je bij JobIndustries bent gekomen via deze flyer, ontvang jij €10,- extra op je bankrekening per gewerkte week van minimaal 32 uur. Dit binnen de maanden juni t/m augustus.*

Interesse?

 • Stuur ons een Whatsapp bericht via: 06-22 68 38 51 en geef aan dat je interesse hebt in een vakantiebaan 
 • We plannen een kort gesprek in bij ons op kantoor of via videocall om je meer te vertellen over het werk

 • We stellen je voor bij het bedrijf en bij goed nieuws mag je langskomen om kennis te maken
   
 • Klikt het en voelt het voor jou en de opdrachtgever goed, dan mag je starten en mag je deze zomer of per direct, wanneer jij wil!
no_vacancies_for_this_company

Meer weten of solliciteren?

Neem contact op
Ashley Jager
Ashley Jager
Jobindustries

over Jobindustries

JobIndustries staat voor investeren, in jezelf als sollicitant of in je personeel. Dit doen wij door het bemiddelen van personeel en het bieden van opleidingen. Waarbij de focus ligt op de industriële sector. Ga aan de slag via JobIndustries!