• Vind de juiste medewerker
  • Opleiden van gekwalificeerd personeel
  • Alles onder één dak
  • Praktijk en theorie

Vind het juiste personeel

Als ondernemer binnen de industriële sector weet je hoe lastig het is om aan goed en gekwalificeerd personeel te komen. In een wereld die letterlijk in beweging is, is JobIndustries je innovatieve en betrouwbare partner. JobIndustries is specialist op het gebied van personeelsdiensten en opleidingen in de industriële sector. Wij zijn uiterst flexibel, kennen de markt én de mensen. 

Vacature plaatsen

Alles op de rit

Werven, opleiden, detacheren en uitzenden van gekwalificeerde vakkrachten in de industriële sector is waar we ons hard voor maken. Ook payroll behoort tot de mogelijkheden. JobIndustries is graag het verlengstuk van je HR-afdeling, zodat jij je kunt concentreren op datgene waar je echt goed in bent: ondernemen. Maar dan in de wetenschap dat het met je personeel wel goed zit. 

Inschrijven cursus

JobIndustries partner in ontwikkeling

Van onze klanten krijgen wij vaak te horen dat we een verlengstuk van hun organisatie zijn. Of zelfs onderdeel van hun organisatie uitmaken. Je mag onze specialisten namelijk als jouw bonuscollega’s zien. Want samen bereiken we het meest. En dat leidt tot de beste resultaten. Kom eens bij ons langs, dan ervaar je het zelf.

Lees meer