Starten met werken in de logistiek zonder ervaring kan absoluut. Echter lijkt het er wellicht op dat de vacatures er jammer genoeg niet vaak zijn. Je voldoet aan de eisen: geen 9-5 mentaliteit, een aanpakker, etc. Helaas word je iedere keer afgewezen omdat ze hebben gekozen voor een kandidaat met meer ervaring in de logistiek. Zakt de moed je in de schoenen na een aantal sollicitaties? JobIndustries biedt uitkomst! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hoe pakken we werken in de logistiek zonder ervaring aan?

Wil je werken in de logistiek zonder dat je ervaring hebt? Het kan! Dit geldt natuurlijk niet voor alle functies, maar biedt wel groeikansen. Alles wat je hiervoor nodig hebt is de juiste inzet. Oftewel 100% motivatie en een gezond portie doorzettingsvermogen om het allerbeste uit jezelf te halen. Daar helpen wij je graag bij. JobIndustries adviseert en begeleidt je naar een baan bij jouw interesses en kwaliteiten. Dat begint bij een persoonlijk kennismakingsgesprek, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Iedereen begint zonder ervaring

In welke branche je ook wil gaan werken. Vergeet niet dat iedereen is begonnen met werken zonder ervaring. Dus ook in de logistiek. Bovendien leer je je hele leven lang. Ook tijdens je baan, want je leert het meest door gewoon te doen. Bij JobIndustries zetten we jouw persoonlijke ontwikkelingen centraal en bieden we diverse opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. 

Wat bieden wij jou?

Werken in de logistiek via JobIndustries betekent:

  • Vakinhoudelijke opleidingen, trainingen en cursussen
  • Afwisselende en uitdagende baan
  • Betaling volgens de cao van het bedrijf waar je werkt
  • Praktijkervaring opdoen bij diverse topwerkgevers (indien gewenst)
  • Bij goed functioneren kans op vast dienstverband

Opleidingsmogelijkheden

Indien je voorafgaand aan je eerste werkdag nog niet beschikt over de juiste diploma’s, certificaten, e.d. helpen wij je deze te behalen. Zodra je over de juiste dipoma’s en certificaten beschikt, ga je werken en tegelijkertijd nog meer leren. Zo blijf jij jezelf verder ontwikkelen!

Vacatures in de logistieke sector

Jij zoekt een nieuwe baan en wij helpen jou daar graag mee. Of je nu jarenlange ervaring hebt of het je eerste stap is naar een carrière in de logistiek. Wij zijn altijd op zoek naar aanpakkers die met ons willen werken in de leukste sector: de logistiek. Als logistiek uitzendbureau in Genemuiden hebben wij verschillende vacatures openstaan. Of je nu een baan zoekt als heftruckchauffeur, magazijnmedewerker of onderhoudsmonteur. De kans is groot dat je bij ons logistieke uitzendbureau jouw nieuwe uitdaging vindt.

Werken in de logistiek zonder ervaring?

Direct ontdekken welke baan bij jou zou kunnen passen? Bekijk de vacatures op onze website. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 038 820 03 48 of [email protected]. Ook wanneer je nog nooit werkzaam bent geweest in de logistiek helpen wij je graag verder. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, behoort werken in de logistiek zonder ervaring bij ons absoluut tot de mogelijkheden.