Werken via JobIndustries biedt veel voordelen:

  • Passend werk voor studenten, starters en professionals in de industriële sector
  • Betalingen volgens de cao van het bedrijf waar jij aan de slag gaat
  • Samen maken we een plan voor jouw verdere ontwikkeling
  • Elk jaar minimaal één gratis cursus
werken via JobTrans

Waarom werken via JobIndustries?


Wij hebben een groot en groeiend netwerk van werkgevers. Hierdoor weten wij altijd een passende werkgever voor jou te vinden. Je kunt ervaring opdoen bij verschillende werkgevers met tijdelijke banen. Of aan de slag gaan voor langere tijd bij een bedrijf met als doel daar uiteindelijk rechtstreeks in dienst te treden. 

Naast het vinden van jouw ideale baan is blijven investeren in jouw ontwikkeling een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Dat doen wij door met je mee te denken en samen op zoek te gaan naar opleidingen, trainingen en cursussen die je verder helpen. Redenen genoeg om via JobIndustries te gaan werken!

Weet je nog niet zo goed wat je wil doen? JobIndustries is een ideale startplaats. Samen met jou nemen we verschillende functies onder een vergrootglas om uiteindelijk samen tot jouw ideale job te komen.


Werken bij topwerkgevers?

Wil jij werken in de productie, de techniek of juist op kantoor bij een bedrijf in de industriële sector? Dan kan JobIndustries je verder helpen. Wij hebben heel veel verschillende vacatures openstaan bij topwerkgevers. Klik op onderstaande button om onze openstaande vacatures te bekijken en solliciteer direct!

Staat jouw droombaan er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we op zoek naar de baan die bij jou past.

Vind jouw favoriete vacature

Vind jouw ideale baan

Nog niets concreet maar wel aan het oriënteren om van baan te wisselen ? Schrijf je dan in als werkzoekende bij JobIndustries, Samen vinden wij die baan die echt bij jou past en waarbij jij je goed voelt. Uiteraard geheel volgens jouw planning en zonder dat we je gegevens bekend maken.

Inschrijven

Geef je op als werkzoekende Bekijk alle vacatures