Werken via JobIndustries biedt veel voordelen:

  • Passend werk voor studenten, starters en professionals in de logistiek
  • Betalingen volgens de cao van het bedrijf waar jij werkt
  • Samen maken we een plan voor jouw opleiding
  • Elk jaar één gratis cursus
werken via JobTrans

Waarom werken via JobIndustries?

Weet je nog niet zo goed wat je wil doen? JobIndustries is een ideale startplaats. Wij hebben een groot en groeiend netwerk van werkgevers in de logistiek. Hierdoor weten wij altijd een passende werkgever voor jou te vinden. Je kunt ervaring opdoen bij verschillende werkgevers met tijdelijke banen. Of aan de slag gaan voor langere tijd bij een bedrijf. 

Naast het vinden van jouw ideale baan is blijven investeren in jouw ontwikkeling een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Dat doen wij door met je mee te denken en samen op zoek te gaan naar opleidingen, trainingen en cursussen die je verder helpen. Redenen genoeg om via JobIndustries te gaan werken!


Werken bij topwerkgevers in de logistiek

Wil jij werken in de productie, techniek of op kantoor bij een bedrijf in de logistieke sector? Dan kan JobIndustries je verder helpen. Wij hebben heel veel verschillende vacatures openstaan bij topwerkgevers. Klik op onderstaande button om onze openstaande vacatures te bekijken en solliciteer direct!

Staat jouw droombaan er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we op zoek naar de baan die bij jou past.

Vind jouw favoriete vacature

Vind jouw ideale baan

Altijd al willen werken in de logistiek? Schrijf je dan in als werkzoekende bij JobIndustries, het uitzendbureau voor banen in de logistiek. 

Samen vinden wij die baan die echt bij je past en waarin jij je goed voelt.

Inschrijven

Geef je op als werkzoekende Bekijk alle vacatures