Uitbreiding terrein JobTrans

Met oog op de toekomst is ervoor gekozen om het huidige terrein bij JobTrans in Genemuiden uit te breiden.

JobTrans Genemuiden minder goed te bereiken vanaf 22 augustus tot eind 2022 i.v.m. wegwerkzaamheden

Vanaf a.s. maandag 22 augustus (week 34) staat er groot onderhoud op de planning van de weg tussen Genemuiden en IJsselmuiden. Hierdoor is onze vestiging in Genemuiden vanaf deze kant minder goed bereikbaar en moet er rekening worden gehouden met een langere reistijd.

Hoe maak ik een cv?

Help!? Ik wil solliciteren maar ik heb nog nooit een cv gemaakt. Geen zorgen, wij leggen jou in deze blog uit hoe je een pakkend cv schrijft en wat je beter wel en beter niet moet doen. 

Langs bij… Cotap!

Wie is Ruben en waarom is hij dagelijks bij Cotap in Hasselt te vinden? Onze collega’s Ashley en Jasmijn hebben een bezoek gebracht aan Ruben bij Cotap om antwoord te krijgen op deze vragen.

JobIndustries en JobTrans organiseren transport en logistiek event op 7 mei

JobIndustries en JobTrans organiseren op zaterdag 7 mei a.s. een transport en logistiek event. Het is de plek om kennis te vergaren en alle innovaties binnen de transport- en logistieke sector te ontdekken. Geïnteresseerden zijn op 7 mei a.s. van 11:00 tot 15:00 uur van harte welkom aan de Nijverheidstraat 22 in Genemuiden.

Wegens succes een extra ontbijtbijeenkomst

Wegens het grote succes van de vorige editie, staat er op dinsdag 19 april 2022 opnieuw een ontbijtbijeenkomst op onze agenda. Dit keer in Eindhoven! Ben je erbij?

Langs bij... Prince Fibre!

Werken als operator bij Prince Fibre, hoe is dat? Om daar een beeld van te krijgen, zijn we langs geweest bij Mitchell in Dronten om te zien wat hij dagelijks doet als operator. Hieronder lees je er alles over!

JobTrans b.v. topgroepsponsor van SC Genemuiden

JobTrans b.v., bestaande uit de labels JobTrans en JobIndustries, is één van de nieuwe topsponsors van SC Genemuiden.

JobTrans en JobIndustries zusterbedrijven van elkaar

Wist je dat JobTrans en JobIndustries zusterbedrijven van elkaar zijn? Je leest hier hoe het zit.

Van afstudeerder naar accountmanager binnendienst

Blijven plakken bij je afstudeerbedrijf. Die kans kreeg Jannick de Lange en pakte hij met beide handen aan. Hij vertelt er hier meer over.

Hoe is het om te werken als logistiek medewerker/heftruckchauffeur?

Mitchell zocht een uitdagende baan in de logistiek en die vond hij bij JobIndustries. Inmiddels werkt hij al een aantal maanden met veel plezier als logistiek medewerker/heftruckchauffeur. Lees er hier meer over!

3 tips voor een succesvolle carrière in 2020

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen een nieuwe start. Tijd om meer te bewegen, gezonder te eten of stoppen met roken. Je kent het wel: goede voornemens. In dit artikel geven we drie goede voornemens om je carrière op peil te houden.