JobTrans doneert €5.000 aan Villa Joep

Vanaf januari 2022 is JobTrans partner van Villa Joep met als doel geld ophalen ten behoeve van neuroblastoomkanker. JobTrans heeft € 5.000 opgehaald voor Stichting Villa Joep.

Wat doet een operator?

“Ik zou graag aan het werk willen gaan als operator maar het is me nog wel onbekend.”, “Heb ik VAPRO nodig om aan het werk te gaan als operator?”, “Wat doet een operator eigenlijk?”

Bovenstaand zijn een aantal opmerkingen die wij bij JobIndustries regelmatig te horen krijgen. We geven hier graag antwoord op. Alle informatie over het werk als operator, de werktijden en de mogelijkheden lees je in onderstaande blog.

Nieuwe cao Beroepsgoederenvervoer

Wat betekent dit voor jou? 

Het eindbod dat de werkgevers tijdens het cao-overleg 14 oktober j.l. hebben gedaan is door de achterban van de werknemerspartijen geaccepteerd. Daarmee is er nu sprake van een cao-akkoord voor een nieuwe cao Beroepsgoederenvervoer over de weg met ingang van 1 januari 2023.

Uitbreiding terrein JobTrans

Met oog op de toekomst is ervoor gekozen om het huidige terrein bij JobTrans in Genemuiden uit te breiden.

JobTrans Genemuiden minder goed te bereiken vanaf 22 augustus tot eind 2022 i.v.m. wegwerkzaamheden

Vanaf a.s. maandag 22 augustus (week 34) staat er groot onderhoud op de planning van de weg tussen Genemuiden en IJsselmuiden. Hierdoor is onze vestiging in Genemuiden vanaf deze kant minder goed bereikbaar en moet er rekening worden gehouden met een langere reistijd.

Hoe maak ik een cv?

Help!? Ik wil solliciteren maar ik heb nog nooit een cv gemaakt. Geen zorgen, wij leggen jou in deze blog uit hoe je een pakkend cv schrijft en wat je beter wel en beter niet moet doen. 

Langs bij… Cotap!

Wie is Ruben en waarom is hij dagelijks bij Cotap in Hasselt te vinden? Onze collega’s Ashley en Jasmijn hebben een bezoek gebracht aan Ruben bij Cotap om antwoord te krijgen op deze vragen.

JobIndustries en JobTrans organiseren transport en logistiek event op 7 mei

JobIndustries en JobTrans organiseren op zaterdag 7 mei a.s. een transport en logistiek event. Het is de plek om kennis te vergaren en alle innovaties binnen de transport- en logistieke sector te ontdekken. Geïnteresseerden zijn op 7 mei a.s. van 11:00 tot 15:00 uur van harte welkom aan de Nijverheidstraat 22 in Genemuiden.

Wegens succes een extra ontbijtbijeenkomst

Wegens het grote succes van de vorige editie, staat er op dinsdag 19 april 2022 opnieuw een ontbijtbijeenkomst op onze agenda. Dit keer in Eindhoven! Ben je erbij?

Langs bij... Prince Fibre!

Werken als operator bij Prince Fibre, hoe is dat? Om daar een beeld van te krijgen, zijn we langs geweest bij Mitchell in Dronten om te zien wat hij dagelijks doet als operator. Hieronder lees je er alles over!

JobTrans b.v. topgroepsponsor van SC Genemuiden

JobTrans b.v., bestaande uit de labels JobTrans en JobIndustries, is één van de nieuwe topsponsors van SC Genemuiden.

JobTrans en JobIndustries zusterbedrijven van elkaar

Wist je dat JobTrans en JobIndustries zusterbedrijven van elkaar zijn? Je leest hier hoe het zit.