JobIndustries staat voor persoonlijk, betrouwbaar, ontwikkeling en korte lijntjes. Met ons team van ambitieuze specialisten weten we iedere dag weer geschikte kandidaten te koppelen aan de juiste bedrijven. Door de juiste vragen te stellen kunnen we een duidelijk beeld scheppen van wat zowel de werkzoekende als de opdrachtgever zoekt.

Team JobIndustries

Wie zijn de gezichten achter JobIndustries? Dat zijn: Ashley en Jasmijn. Zij zitten elke werkdag klaar om voor jou aan de slag te gaan. We helpen jou graag met het vinden van een baan die bij jou past. 

JobIndustries staat voor investeren, in jezelf als sollicitant of in je personeel. Dit doen wij door het bemiddelen van personeel en het bieden van opleidingen. Waarbij de focus ligt op de industriële sector.

We vinden het belangrijk om snel te schakelen met zowel de kandidaat als opdrachtgever. Dit kunnen wij realiseren door met een team te werken waarbij persoonlijke aandacht op de eerste plaats komt. Wij staan altijd met beide benen op de grond en helpen je graag met jouw zoektocht.

Voor de werkgever

Als ondernemer binnen de industriële sector is het niet altijd even makkelijk om geschikt personeel te vinden. Hiervoor komen wij om de hoek kijken. Met onze proactieve houding en expertise gaan wij voor jou bezig om de meest passende kandidaten voor te stellen. JobIndustries wil naast de ondernemer staan om zo samen met hem, met onze opleidingen en personeelsdiensten, bij te dragen aan het succes van de onderneming.

Bij JobIndustries geen ingewikkelde contracten, papieren en langdurige overleggen. Wij willen ervoor zorgen dat het contact gemakkelijk verloopt.

We hebben een breed aanbod van mogelijkheden. Zo kan je via ons  personeel inlenen via werving en selectie, detachering en payroll. Daarnaast bieden we ook diverse opleidingen aan. 

Alles over werken via JobIndustries

Voor de werkzoekende

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan helpen wij jou graag verder. We plannen een kennismakingsgesprek in, waarbij jij aangeeft wat je zoekt en wat voor jou belangrijk is in een nieuwe baan. Daarnaast bespreken we interessante vacatures.

Vervolgens gaan wij met ons team kijken wat de beste match is. Wie weet ben jij volgende week al wel aan de slag bij één van onze opdrachtgevers!

We zijn gevestigd in Genemuiden en weten met ons team van ambitieuze specialisten iedere dag weer de juiste mensen aan de juiste bedrijven te koppelen. Denk hierbij aan functies zoals procesoperator en productiemedewerker. Ook helpen we mensen om te blijven ontwikkelen. Het gaat er daarbij om dat men zowel beter wordt in zijn of haar werk als het verkrijgen van nieuwe kennis en vaardigheden om over te stappen naar een nieuwe werkomgeving. Zeker in de industriële sector is de noodzaak voor werknemers om zich te blijven scholen tijdens hun loopbaan groter dan ooit. De kennis die tijdens reguliere scholing is opgedaan veroudert steeds sneller door technologische vooruitgang. JobIndustries zorgt ervoor dat je kennis up-to-date is.

JobTrans

Op zoek naar een cursus?

Naast het aanbieden van flexibel personeel, verzorgen we ook de scholing en training van personeel. Samen met jou gaan we kijken welke cursus(sen) passend zijn. Dit kunnen maatwerk trainingen zijn, of één van de bestaande cursussen. Om ons huidige aanbod te zien, kan je op de groene button hieronder drukken.

Mocht je twijfelen over welke cursus je nodig hebt, dan mag je vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Wij zijn een erkend opleidingsinstituut. Onder één dak bieden wij alle expertise voor opleidingen in de industriële sector. Wij hebben alles in huis om je op een deskundige manier te begeleiden.

Bekijk alle opleidingen