Fanatiek, flexibel, expertise, eigenzinnig innovatief, verwachtingen overtreffen en een warm bad creëren. Dat is JobIndustries. Wij weten welke wegen te bewandelen, bundelen kennis en creativiteit, koppelen vraag en aanbod, maar staan altijd met beide benen op de grond. Het gaat er tenslotte om dat je de juiste medewerkers met de juiste kwalificaties krijgt. JobIndustries is de specialist op het gebied van personeelsdiensten en opleidingen in de industriële sector.

Hoe wij tegen de wereld aankijken

JobIndustries wil naast de ondernemer staan om zo samen met hem, met onze opleidingen en personeelsdiensten, bij te dragen aan het succes van de onderneming. In gewone taal:

Jij vertelt wat je wilt bereiken, wij coachen je naar het resultaat. Of nemen alles uit handen, als je dat liever wilt. Maar dan wel met de geruststellende gedachte dat het met de kwaliteit van je personeel dik in orde is.

JobIndustries biedt diensten en professionals die een actieve bijdrage leveren aan het behalen van meer rendement uit het talent van je personeel. Hetgeen dat bijdraagt aan het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. 

Alles over werken via JobIndustries

Erkend opleidingsinstituut

Wij zijn een erkend opleidingsinstituut. Onder één dak bieden wij alle expertise voor opleidingen in de logistiek. Wij hebben alles in huis om je op een deskundige manier te begeleiden.

Bekijk alle opleidingen