Haal meer uit je medewerkers

De industriële sector is letterlijk en figuurlijk volop in beweging, De keuze is aan jou: ga je mee of sta je stil? Investeer in de kennis en vaardigheden van je medewerkers. Goed opgeleide werknemers zijn gemotiveerd en dat is de sleutel tot het succes van jouw bedrijf. 

Bij JobIndustries vind je diverse opleidingen, trainingen en cursussen die het beste passen bij de functies, ambities en interesses van jouw medewerkers. Met een professioneel docententeam zorgen wij ervoor dat je medewerkers klaar zijn voor de toekomst.

Vind opleidingen

JobIndustries partnership

Om vraag en aanbod van goed en gekwalificeerd personeel te matchen, is het JobIndustries Partnership opgezet. In het partnership vinden opdrachtgever en uitzendbureau/opleider elkaar middels bemiddeling van flexkrachten om aan de (permanente) personeelsbehoefte te kunnen voorzien. Of het nu gaat om personeel dat volledig gekwalificeerd is en vrijwel direct aan de slag kan of dat eerst nog een of meer opleidingen dient te volgen, met JobIndustries als partner, verklein je de kans dat je handen achter het stuur of op de werkvloer tekort komt aanzienlijk. JobIndustries is het verlengstuk van je HRM-afdeling.

Voordelen JobIndustries Partnership

 • Verhoogde bedrijfscontinuïteit
 • Gemotiveerde medewerkers
 • Dé oplossing voor de grote vraag naar medewerkers
 • Medewerkers voor langere tijd binden aan de organisatie
 • Afbreukrisico is miniem
 • Geen of lage werving- en selectiekosten
 • Eigen personeel opleiden naar het gewenste niveau

Meer weten over het JobIndustries Partnership en de voordelen die het voor je organisatie biedt? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.


   Erkend opleidingsinstituut

   Wij zijn een erkend opleidingsinstituut. Onder één dak bieden wij alle expertise voor opleidingen in de industriële sector. Wij hebben alles in huis om je op een deskundige manier te begeleiden.


   Bekijk alle opleidingen