Sinds het uitbreken van het coronavirus hebben we de situatie nauwlettend gevolgd en doen we er alles aan om verdere verspreiding van het virus in te dammen. Op deze pagina vind je de laatste informatie over het JobIndustries-beleid inzake coronavirus.

Ook binnen de nieuwe, strengere maatregelen van 28 september kunnen we trainingen geven. De gezondheid van de deelnemers, onze docenten/instructeurs en personeelsleden staat daarbij voorop. Wij doen er alles aan om onze trainingen veilig te laten verlopen door een goede voorbereiding en begeleiding. Wij hanteren hierbij het de richtlijnen vanuit het RIVM.

JobIndustries heeft vanwege de uitbraak van het coronavirus intern een aantal preventieve maatregelen genomen, in lijn met de adviezen van het RIVM. Vanwege de evolutie van het virus in de afgelopen dagen is echter besloten om de maatregelen verder op te schalen om hiermee een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan de verdere beperking van het aantal besmettingen en tegelijkertijd de risico's voor onze klanten en medewerkers maximaal te beperken.

Richtlijnen RIVM

 • Was je handen regelmatig met desinfecterende zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Schud geen handen
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Houd 1,5 meter afstand

Extra maatregelen
Heb je (milde) verkoudheidsklachten? Niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging vanaf 38 graden. Dan gelden de volgende extra maatregelen:

 • Blijf thuis
 • Beperk (sociale) contacten

Wij verzoeken onze deelnemers thuis te blijven bij milde gezondheidsklachten. Geef deze annuleringen zo spoedig mogelijk door aan JobIndustries, al dan niet via de contactpersoon. Wij pakken het van daar op richting planning en uitvoering.

Beleid JobIndustries

Naast de algemene richtlijnen van het RIVM voeren we met ingang van 16 maart 2020 tot nader bericht de volgende aanvullende wijzigingen in onze bedrijfsvoering door:

 1. Vanuit JobIndustries leggen wij geen externe bedrijfsbezoeken af
 2. Alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en nascholingscursussen zijn geannuleerd t/m 31 maart 2020.

De genoemde maatregelen gelden tot nader bericht en worden indien nodig uitgebreid en/of aangepast. We vragen jullie inzet en hopen met z'n allen op deze manier ons best te doen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaand verhaal vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen. Onze medewerkers staan voor je klaar. In deze tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dat je van ons gewend bent. We hopen dat je hier begrip voor hebt.

  Deel blog

  Gerelateerde blogs

  Wat betekenen de termen op je loonstrook?

  Van afstudeerder naar accountmanager binnendienst

  JobTrans en JobIndustries zusterbedrijven van elkaar