In de reeks 'Dag in het leven van...' laten we je elke maand kennis maken met één van onze flexcollega's. Deze keer is het de beurt aan Anna.

Lees verder om kennis te maken met Anna! 👇🏼

Wie ben ik?
Hi, mijn naam is Anna. Ik kom uit Polen, maar woon al 16 jaar in Nederland. Ik ben 40 jaar oud en woon samen met mijn man Paweł en mijn drie kinderen (Vincent van 15, Maik van 14 & Zuzanna van 10) in Hoogeveen.

Ik ben een optimistische en positieve vrouw. Ik probeer altijd het allerbeste uit mijn leven te halen, en zich alleen op de goede, lichte aspecten van het leven te concentreren. Ben heel intuïtief en leef vanuit mijn hart.

Een paar jaartjes geleden ben ik gestopt met dierlijke voeding, dat maakte plaats voor uitgebreid overheerlijke groentes en fruit. Daarnaast ben ik gek op nootjes, pindakaas en chocolade. Zo ben ik elke dag bezig met het gezond en bewust te leven.   

Mijn hobby's zijn schilderen, tuinieren en piano spelen. Gitaar spelen is nog een nieuwe uitdaging. In de natuur zijn, dat ben ik het liefst.

Nog een paar maanden geleden draaide mijn leven rond het huis en kinderen. Toen de jongste (Zuzanna) voor ons gevoel al klaar voor was om mama wat meer vrijheid te geven, besloot ik dat het tijd is om op zoek te gaan naar een leuke baan. Zo ben ik beland bij Jobindustries!

Ik vind dat onze samenwerking heel soepel en goed verloopt. Ze staan altijd klaar om je dringende vragen te beantwoorden en je onzekerheden tot rust te stellen. Zo ben ik dus hier bij Sens InstroRetail in Dalen komen werken, via Jobindustries 🙏🏻 Deze baan past echt precies bij mij. Ik ben namelijk iemand die heel graag met zijn handen werkt.

Hoe ziet mijn dag eruit?

Mijn dag begint tussen 5:00 en 5:30 uur 's ochtends. Na een opknapbeurt in de badkamer ga ik de keuken in en maak ik de drie broodtrommels klaar voor mijn kinderen. Ondertussen vul ik mijn eigen trommel met fruit en groenten en maak ik nog gember- en kruidenthee voor in de thermosfles. Na een kopje koffie ga ik met mijn hondje Lucy wandelen. Als ik weer terugkom, maak ik de kinderen wakker. 

De jongste wil nog heel graag met mij even samen zijn voor ik naar werk ga, dus kleertjes uitkiezen, haren kammen, thee drinken- dat doen we samen om de dag lekker beginnen.

Mijn werk zit op 15-20 minuutjes afstand met de auto, dat scheelt veel tijd! 😁
Meestal ben ik binnen een kwartier op mijn werk.

Op het werk kunnen de werkzaamheden per dag echt verschillen. De ene keer maak ik de dozen aan elkaar om daarna ze met de bestelde producten in te vullen, de andere keer lijm ik dingen aan elkaar (dat kost meer precisie, maar daar houd ik juist van!). Sorteren, verpakken, lijmen, tapen, verplaatsen, oppakken, nakijken, er kan van alles gebeuren! Elke nieuwe dag is weer een nieuwe uitdaging.

Ik ben ontzettend blij met mijn werk, met mijn collega’s en met de werksfeer waar ik elke dag weer van geniet.

Wat wil jij de lezer meegeven?

Dat je moet genieten van de kleine dingen in het leven! Geniet van de dingen die een glimlach op jouw gezicht laten verschijnen. Grijp dit met beide handen aan! Dat is waardevol leven!

Groetjes,  
Anna 🍀