Werken bij JobIndustries

Werken bij Jobindustries:

JobIndustries is continue op zoek naar talent. Dit doen wij niet alleen voor onze opdrachtgevers maar uiteraard ook voor ons eigen team.

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging en zou jij graag meer willen weten over wat wij doen en hoe wij dat doen? Neem dan gerust contact met ons op via 038-8200348. Wij gaan graag het gesprek persoonlijk met jou aan om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat je van JobIndustries mag verwachten? Werken bij JobIndustries betekend nooit uitgeleerd zijn. Samen met jou willen we blijven groeien en ontwikkelen om het morgen net iets beter te doen dan vandaag. Wij blijven investeren in ontwikkeling zodat wij onze klanten het maximale kunnen bieden.

Onze missie:

Klanten van JobIndustries presteren beter

Onze visie:

Wij zijn de beste door voorop te lopen, vooruit te denken en verwachtingen te overtreffen. Werken met JobIndustries zorgt voor rendement, gemak en innovatie binnen uw bedrijf.


Stage lopen bij JobIndustries:

Een stage bij JobIndustries betekend een stage/werkplek vol leerzame momenten binnen een jonge organisatie met enthousiaste collega’s. Wij nemen jou mee in de dagelijkse werkzaamheden en geven jou daarnaast alle ruimte om je stageopdracht/afstudeeronderzoek af te ronden.

Wat wij van jou verwachten? Jij bent iemand die graag wil leren en het zeker niet laat om mee te denken. Naast een gezonde dosis enthousiasme kom je met de motivatie om nog beter te worden. Wat je van JobIndustries mag verwachten? Bij JobIndustries wordt je onderdeel van het team en kun je in een korte periode een enorme schat aan ervaring opdoen. Met de juiste begeleiding zorgen we samen dat jij van je stage een succes kunt maken. Hierbij is persoonlijke aandacht het sleutelwoord. Jouw ontwikkeling heb je bij JobIndustries zelf in handen. Ben jij op zoek naar een stage adres? Neem dan gerust contact met ons op via 038-8200348 of mail naar Genemuiden@jobindustries.nl.

Bekijk ook

vOOR WERKGEVERS


vOOR WERKNEMERS