Ben je op zoek naar een uitzendbureau in de industriële sector? Houd je van afwisselend werk en vind je het belangrijk jezelf verder te ontwikkelen? Dan hebben we verschillende vacatures voor jou. Bekijk de vacatures op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan voor je klaar om de ideale match te maken tussen jou en je nieuwe baan.

De juiste logistieke aanpakker op de juiste plek

Van een parttime tot fulltime functie. JobIndustries adviseert en begeleid je naar een passende baan. Heb je geen ervaring met werken in de industriële sector? Geen probleem! JobIndustries is meer dan een uitzendbureau. We vinden het belangrijk dat jij jezelf verder kan ontwikkelen. Zo kijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor scholing. Met onze opleidingen zorgen we ervoor dat je goed voorbereid de werkvloer op gaat.

ABU gecertificeerd uitzendbureau

Veel mensen denken dat je bij uitzendbureaus minder krijgt uitbetaald dan bij een rechtstreeks dienstverband. Niets is minder waar. Sterker nog, je mag niet minder verdienen. Dit is bij de wet bepaald. Stel: je werkt als flexwerker voor een logistiek bedrijf, dan moet het uitzendbureau jou hetzelfde salaris betalen als de mensen in vaste dienst. Die regel gaat op voor mensen met dezelfde functie. In het kort wil dat zeggen dat je bij JobIndustries, een ABU gecertificeerd uitzendbureau, altijd loon krijgt volgens de inlenersbeloning.

Aanpakkers gezocht voor logistieke vacatures

De huidige economie biedt veel mogelijkheden voor werkgelegenheid in de industriële sector. Dit komt enerzijds door een tekort aan arbeidskrachten omdat veel ouderen het arbeidsproces gaan verlaten of inmiddels al hebben verlaten. Anderzijds scheppen de ontwikkelingen in onze veranderende wereld veel (nieuwe) banen. JobIndustries heeft als uitzendbureau dan ook een ruime keuze in banen. Zo zijn we bijvoorbeeld altijd op zoek naar operators om vacatures in te vullen in de tapijtindustrie.

Contact

JobIndustries zorgt voor de beste match tussen bedrijven en logistieke toppers. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 820 03 48 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Liever direct solliciteren? Bekijk dan eenvoudig online de openstaande vacatures.